Perintöasiat, perunkirjoitukset, perinnönjaot, testamentit

Perintöasiat, perun-kirjoitukset, perinnönjaot, testamentit

Vuosien kuluessa hankittu kokemus ja ammattitaito myös haastavissa, myös korkeimpaan oikeuteen päätyneissä kysymyksissä ennakkoratkaisuineen, on käytettävissäsi ongelmien ratkaisussa.

 

Perinnönjättäjän maallinen omaisuus on selvitettävä ja jaettava tuleville sukupolville.

 

Ensin laaditaan verottajalle ilmoitus pesän omaisuudesta, mitä kutsutaan perukirjaksi.

 

Tämän jälkeen tai samall pesä selvitetään, maksetaan pesän velat ja jos tämän jälkeen jää pesään varallisuuta, se jaetaan osakkaiden kesken.

 

Perinnönjaossa olen toiminut osakkaiden avustajina sekä käräjäoikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja -jakajana lukuisissa kuolinpesissä.

 

Sovinto on aina suositeltavin ja edullisin tapa hoitaa asia.

 

Jos sovintoon ei päästä, jonkun osakkaan on haettava määräys käräjäoikeudelta pesän selvittäjän ja -jakajan määräämiseksi.

 

Kulut hakemisesta sekä pesänselvittäjän- ja jakajan palkkiosta maksaa kuolinpesä.

 

Osaamiseni on käytettävissä sekä pesänselvittäjänä ja -jakajana käräjäoikeuden määräyksellä että myös osakkaan avustajana.

 

Perintöasiat herättävät yleensä suuria tunteita ja todellinen asia saattaa unohtua, mutta sitä varten on olemassa vahva osaamiseni ja kokemukseni, mikä auttaa löytämään ongelmaan ratkaisun.  

 

Testamentin tekeminen auttaa yleensä ratkaisemaan jo ennakolta tiettyjä ongelmia, koska se sisältää viimeisen tahdon ja se on suositeltava tapa auttaa tulevia perillisiä perinnönjakoon liittyvissä ongelmissa, koska se sisältää sen tahdon, mitä perinnönjättäjä on halunnut omaisuudelleen tapahtuvan.

 

Perintöasiat ovat yleensä se asiaryhmä, mikä varmuudella jossain vaiheessa kaikkia koskee, joten siitä on olemassa runsaasti oikeuskäytäntöä ohjaaman esiin tulevia ongelmakysymyksiä.

 

Tästä syystä voit minulta kysyä suoraan, jos jokin asia askarruttaa.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella asiastasi? Alkukartoitus on aina maksuton! Laita viestiä oheisella lomakkeella, niin vastaan sinulle pian.